header3-dspa_800

 

 

 

DSPA-5 bedobható nagy hatásfokú kézi illetve automatikusan is indítható aeroszolos tűzoltó eszköz!

 

 

 

DSPA 5 manuális bedobós változat képes A,  B, C valamint elektromos tüzek oltására 40 kV-ig.

Az oltóeszközök, készülékek között nagyon ritka az ilyen változat mely cégünknek köszönhetően már Magyarországon is forgalomba került.

Tulajdonságai miatt nagyon hatásos és gyors védelmet biztosít ipari épületekben, vasúton és közlekedési eszközökön, hajón, lakásokban és egyéb olyan helyen ahol fő szempont az emberi élet és vagyon védelme mivel az oltóanyag NEM TOXIKUS és az oltás szennyezőanyag mentesen végezhető.


Az eszköz 275 fokon automatikusan is elindul!!


Az indítási hőmérséklet különböző szenzorok, kábelek segítségével tovább csökkenthető ezzel a megoldással mind kézi , mind automatikus oltási lehetőséget biztosít az eszköz.
A gyári fali tartóban elhelyezett eszköz más helyiségben keletkezett tűz esetén bármikor kivehető a tartóból és egy egyszerű mozdulattal beindítható az oltás így akár több védelmet képes biztosítani a piacon lévő oltóeszközökhöz képest.
 

A DSPA felhasználhatósági ideje 15 év!
 

Külföldön több országban már a vonulós tűzoltók segítségét szolgálja zárt terekben keletkezett tüzek oltásánál mivel képes szennyeződés mentesen oltani nem csak kezdeti tüzeket.

Természetesen rendelkezik az összes európai engedélyekkel, tesztekkel( ISO, TÜV, CEN-TR, KIWA, KITEMARK, UL ) és az Országos Katasztrófavédelem által kiállított " forgalombahozatali engedéllyel ".

 

https://www.youtube.com/watch?v=oy-AN_Y8kFU

https://www.youtube.com/watch?v=SoVQmobm-Ro

https://www.youtube.com/watch?v=CFHp7hwo3PU

https://www.youtube.com/watch?v=1psNNd-xLnY&t=15s

 
stap_3


stap_2